Op 1 augustus 2007 is Quantiquali opgericht onder de naam ‘RT-Praktijk Goessen’. Ik heb sinds 2007 meerdere basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, mbo- en hbo-studenten begeleid in hun studieproces. Het leren-leren stond veelal centraal tijdens de begeleiding. De hulpvraag van elke leerling/scholier/student is hierin anders en daarmee ook de vorm en duur van de begeleiding.

Sinds november 2018 ben ik als NT2-trainer (Nederlands als tweede taal) op de werkvloer actief. De training geef ik bij een metaalbewerkingsbedrijf in Roermond en in Stramproy. Vier groepen medewerkers (drie in Roermond en één in Stramproy) van buitenlandse afkomst leer ik Nederlands. Het hoofddoel hierbij is Nederlands leren spreken en het begrijpen van de Nederlandse werkinstructies. Deze training ontwikkel ik zelf, in samenspraak met mijn opdrachtgever.

Sinds maart 2019 ben ik gecertificeerd trainer ‘Ik leer leren‘. De training ‘Ik leer leren’ is een training bedoeld voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 8 die vastlopen in hun schooltaken of slimmer willen leren.
De training geeft handvatten voor makkelijker en efficiënter leren.
Als gecertificeerd trainer bied ik deze training zowel individueel als groepsgewijs aan. Voormeer info over de training en tarieven neem gerust contact met mij op.

Zoek jij hulp tijdens je studie? Neem dan gerust contact op.